SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheerföreningen GC Troops
Välkommen till GC Troops!
Cheerföreningen GC Troops är en förening som har sin verksamhet på Pedagogen Park i Mölndal. Vårt mål är att växa och att ha en stor del aktiva som tränar i våra träningslag för att sedan utvecklas vidare in i våra tävlingslag.
 
GC Troops startade år 2003 och har genom åren deltagit i både nationella samt internationella tävlingar med många fina placeringar som resultat. Lagen som representerar föreningen kan variera mellan säsonger.
 
Cheerleading är en lagsport i ordets sanna bemärkelse. För att ett lag ska kunna träna och tävla krävs det givetvis ett stort engagemang och hög närvaro. Det är också en sport där mycket stor omsorg läggs på säkerhet, vilket gör att regelverk inför träning och tävling är omfattande. Cheerleading är sedan 2019 en egen idrott i Riksidrottsförbundet och föreningens grund är att våra lag under säsongen ska träna för att kunna delta vid tävlingar.
 
Följ vår förening på Instagram: @gctroops
Terminen är igång
2022-01-15 17:55
Vårterminen i GC Troops har nu dragit igång och vi hälsar alla gamla och nya aktiva välkomna tillbaka! Vi ser fram emot en vår där våra aktiva utvecklas och har roligt tillsammans. Vi hoppas även kunna få möjlighet att visa upp vad vi kan både på tävlingar och uppvisningar. Närmaste tävling för våra tävlingslag är DM den 12 mars i Malmö.
 
Då det just nu råder stor smittspridning i samhället och bland unga är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att hålla nere smittspridningen. Vi förväntar oss att ni håller er informerade och följer de smittskyddsåtgärder och rekommendationer som gäller i samhället. I föreningen håller vi oss även uppdaterade om Svenska Cheerleadingförbundets rekommendationer kring vår träning. 
 
För att hjälpas åt vill vi därför trycka på några punkter vi anser är viktiga: 
  • Vid minsta symptom - kom inte till träningen. Glöm inte att meddela tränarna att ni inte kan komma.
  • Om någon i din familj eller omgivning har bekräftad Covid-19 - följ allmänna smittskyddsrestriktioner
  • Om minsta tveksamhet om ovan - stanna hellre hemma än att chansa
  • Det är endast tillåtet att vistas i någon del av hallen under lagets faktiska träning.
  • Vid start/avslut på träningen, håll avstånd till andra in/utpasserande lag
  • Tvätta händerna, använd handsprit och genomför träningen på ett ansvarsfullt sätt. 
  • Alla har sin egen vattenflaska
  • Prata gärna med era barn om att låta bli att kramas. Vi vet att barnen är glada att ses igen men det är bra om vi kan undvika kramar
  • Som förälder vill vi att ni lämnar era barn utanför hallen. För er som är nya i föreningen går det självklart bra att följa med in om ert barn behöver det. 
  • Om aktiv/tränare är konstaterat smittad med covid-19 och symptom har uppkommit mindre än 48 timmar sedan träning behöver ni informera styrelsen omgående via info@gctroops.com och ange tidpunkt för första symptom. Detta för att vi vid behov ska kunna kontakta övriga i laget samt att vi som förening har skyldighet att rapportera om vi har smitta till Svenska Cheerleadingförbundet.

Har ni frågor om träningstider, restriktioner eller annat är ni varmt välkomna att kontakta styrelsen på info@gctroops.com eller era respektive tränare. 

Ta hand om varandra!

Vänliga hälsningar,

Styrelsen GC Troops

Ny styrelse för GC Troops
2021-09-19 21:43

Nu har den nya styrelsen för GC Troops haft sitt konstituerande möte och fördelat styrelseposter.

 

GC Troops styrelse för 2021/2022 består av:

Ordförande: Stina Levinsson
Vice ordförande: Camilla Lundgren
Sekreterare: Björn Lager
Kassör: Pernilla Rejvik
Ledamöter: Martina Johansson & Maria Tharing Artberg
Suppleant: Carolina Åhsberg
 
Vi ser fram emot ett roligt år i GC Troops och att vara med och skapa en härlig gemenskap i föreningen med tränare, aktiva och alla föräldrar.
Det finns platser kvar i våra lag
2021-08-31 23:18

Ta chansen att bli en del av en härlig förening och rolig sport med hårt slit, mycket glädje och fin gemenskap. Vi har fortfarande platser kvar i våra tränings- och tävlingslag för er som är födda 2010 och tidigare. Anmäl er här och ange i kommentaren er tidigare erfarenhet av cheer och/eller gymnastik.

 

Notera, vi har fortfarande kö i det lag vi har för de som är födda 2011 och senare.

Uppstart säsongen 21/22
2021-08-14 09:45

Nu är det äntligen dags att starta igång säsongen 21/22. Ordinarie träningar börjar v. 34, men söndagen den 22 augusti kör vi ett uppstartscamp med våra tävlingslag i hallen.

 

Vi ser fram emot att träffa gamla och nya ansikten i hallen de kommande veckorna och hälsar er alla välkomna till Pedagogen för en rolig säsong. Nu kör vi!

Snart dags för sommarlov
2021-06-02 23:21

På söndag den 13 juni har vi tillgång till hallen för sista gången innan sommaren. Pga rådande restriktioner kommer vi inte ha någon sommaravslutning med uppvisning, men vill tacka alla aktiva och tränare för den entusiasm och energi ni tar med och visar i hallen varje vecka. 

 

I början på juli kommer vi börja skicka ut erbjudanden om plats i våra träningslag till kölistan, samt göra justeringar i våra träningslag.

 

Nu lägger vi en annorlunda säsong bakom oss. Trots restriktioner har vi haft mycket roligt tillsammans med vår adventskalener och digitala bedömning som höjdpunkter. Nu ser vi fram emot säsongen 21/22 som vi redan har smygstartat i våra tävlingslag.

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners