SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheerföreningen i Mölndal
Glädje, samarbete och tillit till varandra

Välkommen till GC Troops!
Cheerföreningen GC Troops är en förening som har sin verksamhet på Pedagogen Park i Mölndal. Vårt mål är att växa och att ha en stor del aktiva som tränar i våra träningslag för att sedan utvecklas vidare in i våra tävlingslag.
 
GC Troops startade år 2003 och har genom åren deltagit i både nationella samt internationella tävlingar med många fina placeringar som resultat. Lagen som representerar föreningen kan variera mellan säsonger.
 
Cheerleading är en lagsport i ordets sanna bemärkelse. För att ett lag ska kunna träna och tävla krävs det givetvis ett stort engagemang och hög närvaro. Det är också en sport där mycket stor omsorg läggs på säkerhet, vilket gör att regelverk inför träning och tävling är omfattande. Cheerleading är sedan 2019 en egen idrott i Riksidrottsförbundet och föreningens grund är att våra lag under säsongen ska träna för att kunna delta vid tävlingar.
 
Följ vår förening på Instagram och Facebook. Lyssna på våra tävlingslags-låtar på SoundCloud.
DM Södra i Helsingborg
2024-02-14 10:16

Hej!

 

Informationsmejl har skickats till alla föräldrar i tävlingslag. Har du inte fått det kolla din skräpkorg eller kontakta webmaster@gctroops.com för att återställa/korrigera din epostadress i våra utskick!

 

Den 16 mars är det dags för våra tävlingslag att tävla i DM Södra i Helsingborg. Tävlingen är på Helsingborg Arena och arrangeras av Svenska Cheerleadingförbundet.

Nedan följer en sammanfattning av den viktiga informationen avseende logistik och biljetter inför DM:

  • Bussen avgår från Pedagogen park ca kl.16, fredagen den 15 mars.
  • Middag äter vi tillsammans på hotellet vid ankomst. Det kommer serveras Taco buffé.
  • Retur från Helsingborg sker efter att samtliga våra lag har tävlat och deltagit i prisutdelning. Bussen stannar åter på pedagogen park vid hemkomst, ca kl.21 (vi stannar och äter på hemvägen). Vi återkommer med mer exakta tider.
  • Utöver tränarna kommer representanter från GC Troops styrelse vara med lagen under resan. Både på bussarna, hotellet samt på arenan under tävlingsdagen.
  • Kostnad för medverkande på DM är upp till 1500 SEK/aktiv som täcker kostnaden för registrering till tävling, bussresa, hotell samt middag. Faktura på beloppet samfaktureras med vårens övriga tävlingar och kommer i slutet på terminen.

Biljetter till DM

På nedan länk kan man boka klackbiljetter till DM Södra. Med bokning av klackbiljetter hamnar GC Troops supportrar ihop på läktaren och kan heja tillsammans på tävlingen. Dessa biljetter finns tillgängliga fram till fredag 23 februari!

Länk till föreningens biljettbokning: 

https://biljett.hbgarena.se/sv/specialoffer/2ktf6mpwyewlc

Gäller till: fredag 23 februari kl. 12:00

Resultat NALC 2023
2023-12-04 20:56

Nu är NALC över för denna gång och våra duktiga lag gjorde alla fantastiskt bra prestationer - vilka stjärnor vi har i föreningen!

 

Black Ops gick med sin andra plats på dag 1 vidare till dag 2, de presterade på topp även den andra dagen vilket resulterade i en mycket fin och välförtjänt silvermedalj.

 

STORT GRATTIS Black Ops!

 

Samtliga resultat:

Snipers: 9

Sergeants: 15

Marines: 11

Black Ops: 2

 

Länkar till NALC Livestream
2023-12-01 15:51

För er som inte har möjlighet att vara på plats och heja fram våra lag i helgen så finns det en möjlighet att följa dem hemifrån via följande länkar då eventet kommer att livesändas! 

 

Lördagens evenemang: Nordic All Level Championship 2023 - Saturday

 

Söndagens evenemang: Nordic All Level Championship 2023 - Sunday

 

Håll nu tummarna för våra fantastiska aktiva i helgen!

Tävlingstider på NALC 2 december 2023
2023-11-27 20:41

Till helgen är det dags för säsongens första tävling för våra fyra tävlingslag, då är det dags för Nordic All Level Championship!

 

Lördagen den 2 december 2023 äger tävlingen NALC rum i  Partille Arena.

Här kommer tiderna då lagen i vår förening tävlar:

 

Snipers tävlar klockan 11.44, prisutdelning är klockan 13.04.

Marines tävlar klockan 14.12, prisutdelning är klockan 16.50.

Sergeants tävlar klockan 15.04, prisutdelning är klockan 16.50.

Black Ops tävlar klockan 18.12, prisutdelning är klockan 20.26.

 

Vi hoppas att många av er har möjlighet att vara på plats och hjälpa till att heja fram våra lag!

Biljetter köper man här: Biljetter till NALC

 

OBSERVERA att väskförbudet gäller på Partille Arena, det gäller för alla besökare -

inte de aktiva!

TACK för ett fantastiskt 20-årsjubileum!
2023-11-27 20:18

Vi vill rikta ett stort tack till alla som kom på vårt 20-årsjubileum i helgen!

 

Det är så kul att se våra otroligt duktiga aktiva visa upp vad de kan, deras glädje och spirit på mattan  - det är fantastiskt och något alla borde uppleva "live".

 

Mölndals-Posten var på plats under uppvisningen och har skrivit en artikel om att GC Troops firade 20 år, artikeln hittar du här.

 

Vi vill också rikta ett jättestort tack till sponsorerna av våra extra-vinster i lotteriet: Sött & Salt i Mölndals Galleria och Benne Pastabar.

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Stadium föreningsshop
Följ oss i sociala medier
Våra samarbetspartners