SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheerföreningen i Mölndal
Glädje, samarbete och tillit till varandra

Om föreningen

Föreningen startade 2003 och våren 2005 var det dags för den första tävlingen. Tävlingen resulterade i ett silver och efter detta har föreningen vuxit i antal medlemmar och erfarenhet.

 

Genom åren har föreningen deltagit i både nationella samt internationella tävlingar och tagit flertalet guld och silvermedaljer.​ Sommaren år 2010 på cheerleading EM tog föreningens group stunt senior mixed hem bronset och 2012 deltog föreningen All-female avancerade lag i VM och 2014 sände vi även iväg vårt Senior Coed lag till USA.

 

Nationellt deltar vi i DM samt RM /SM samt öppna tävlingar som hålls under året och vi strävar efter att kunna delta på så många tävlingar som möjligt.

 

Idag är vi ca 160 aktiva fördelat på 3 träningslag, 1 tävlingsförberedande lag och 5 tävlingslag. Vi arbetar aktivt för att starta fler lag för att kunna ta emot fler cheerleadingintresserade samt behålla och utveckla våra aktiva i de högre nivåerna.

 

GC Troops är den mindre föreningen med familjekänsla!

 
Läs gärna mer om hur vår förening fungerar i vår handbok!
 
Stadium föreningsshop
Följ oss i sociala medier
Våra samarbetspartners