SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheerföreningen GC Troops
Om föreningen

Föreningen startade 2003 och våren 2005 var det dags för den första tävlingen. Tävlingen resulterade i ett silver och efter detta har föreningen vuxit i antal medlemmar och erfarenhet.


Genom åren har föreningen deltagit i både nationella samt internationella tävlingar och tagit flertalet guld och silvermedaljer.​ Sommaren år 2010 på cheerleading EM tog föreningens group stunt senior mixed hem bronset och 2012 deltog föreningen All-female avancerade lag i VM och 2014 sände vi även iväg vårt Senior Coed lag till USA.


Nationellt deltar vi i DM samt RM /SM samt öppna tävlingar som hålls under året och vi strävar efter att kunna delta på så många tävlingar som möjligt.


Idag är vi ca 150 aktiva fördelat på 2 träningslag, 1 tävlingsförberedande lag och 6 tävlingslag. Vi arbetar aktivt för att starta fler lag för att kunna ta emot fler cheerleadingintresserade samt behålla och utveckla våra aktiva i de högre nivåerna.


GC Troops är den mindre föreningen med familjekänsla!


Läs gärna mer om hur vår fungerar i vår handbok!
 
Våra samarbetspartners