SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Cheerföreningen i Mölndal
Glädje, samarbete och tillit till varandra

Välkommen till GC Troops!
Cheerföreningen GC Troops är en förening som har sin verksamhet på Pedagogen Park i Mölndal. Vårt mål är att växa och att ha en stor del aktiva som tränar i våra träningslag för att sedan utvecklas vidare in i våra tävlingslag.
 
GC Troops startade år 2003 och har genom åren deltagit i både nationella samt internationella tävlingar med många fina placeringar som resultat. Lagen som representerar föreningen kan variera mellan säsonger.
 
Cheerleading är en lagsport i ordets sanna bemärkelse. För att ett lag ska kunna träna och tävla krävs det givetvis ett stort engagemang och hög närvaro. Det är också en sport där mycket stor omsorg läggs på säkerhet, vilket gör att regelverk inför träning och tävling är omfattande. Cheerleading är sedan 2019 en egen idrott i Riksidrottsförbundet och föreningens grund är att våra lag under säsongen ska träna för att kunna delta vid tävlingar.
 
Följ vår förening på Instagram och Facebook. Lyssna på våra tävlingslags-låtar på SoundCloud.
Välkomna på Sommaruppvisning 2 juni 2024!
2024-05-24 15:39

Vi önskar er alla varmt välkomna till GC Troops Sommaruppvisning 2024!

 

Dag: Söndagen den 2 juni 2024!
Tid: Klockan 14:45 (insläpp från klockan 14:15)
Var: Aktiviteten, Mölndal
Inträde: Vuxen: 70 kr, barn under 15 år: 30 kr

 

På uppvisningen kommer ni att få möjlighet att se alla våra lag visa upp sig och det kommer att finnas möjlighet att köpa fika och lotter.

 

Vi tycker också att det är väldigt roligt att CheerUp kommer att vara på plats på Aktiviteten och ha med sig delar av sitt sortiment, tack vare detta så kommer man ha möjligheten att bland annat titta på/ prova och köpa cheerleadingskor!

RM/SM 2024
2024-05-24 15:28

Nu i helgen (25-26 maj) är det dags för RM/SM 2024 i Helsingborg!

 

RM & SM är den mest prestigefyllda tävlingen under den svenska cheerleadingsäsongen. På tävlingen koras riksmästare och svenska mästare, samt att det delas ut kvalplatser till bland annat EM nästkommande år.

 

I föreningen har vi två lag som kommer att delta på årets RM/SM - nämligen Black Ops och Marines.

 

Båda våra lag kommer att tävla lördagen den 25 maj 2024:

Marines tävlar klockan 11:10 
Black Ops tävlar klockan 14:38

 

Om man inte själv har möjlighet att vara på plats finns det möjlighet att se tävlingen via livestream.
(Det kostar 100 kr om man bara vill se lördagens tävlingar och 150 kr om man vill se både lördagens och söndagens tävlingar)

 

 

Resultat JAMfest 2024
2024-05-14 18:43

Wow, vilken fantastisk helg Nyköping bjöd på!
Det var fantastiskt väder, vi hade taggade lag och de presterade helt otroligt bra- vilka stjärnor vi har i föreningen!

 

Flera av lagen satte hit zero och samtliga tog hem riktigt fina placeringar - Black Ops tog förutom en första plats dessutom hem ett FULL PAID SUMMIT BID 2025!

 

STORT GRATTIS!

 

Samtliga resultat:

Snipers: 13

Sergeants: 7

Marines: 9

Black Ops: 1

 

Nu ser vi fram emot att få se ALLA våra fantastiska lag visa upp sig på sommaruppvisningen den 2 juni 2024 på Aktiviteten i Mölndal.

Save the date: 2 juni 2024!
2024-04-22 11:10

Söndagen den 2 juni 2024 ca klockan 14.30 är det dags för våra duktiga lag att få visa upp sig på årets sommaruppvisning!

 

Sommaruppvisningen kommer att äga rum på Aktiviteten i Mölndal.

Mer information kommer...

Next up!
2024-04-16 10:35

Hej!

Efter helgens framgångar har vi fortfarande mycket kul att se fram emot i vår! 

 

Först ut har vi Purple Battle - Tyckartävling i Malmö redan den 21 april 2024 där våra tävlingsförberedande lag Navys och Recruits ska få visa upp sig.

Här köper man biljetter till denna tävling.
Inga väskor får medtagas in i hallen med undantag för skötväskor och medicinväskor. Dessa väskor kommer att tittas igenom.
Det finns platser kvar på bussen så om man som förälder/anhörig vill följa med och uppleva cheerleading live så kontakta info@gctroops.com senast den 19 april.

Den 11 maj 2024 väntar sedan Jamfest i Nyköping för våra tävlingslag, biljetterna till denna tävling är släppta och de hittar man här, hoppas att vi får se många av er på plats för att heja fram våra lag!

OBS! Väskförbud gäller på evenemanget!
Endast liten väska (max storlek som ett A4 papper) får tas in på arenan och den kommer att genomsökas

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Stadium föreningsshop
Följ oss i sociala medier
Våra samarbetspartners